Scantago
  • UK
 

Om Scantago

Scantago A/S er grundlagt efteråret 2005. Hovedparten af medarbejderne har en baggrund fra farmaceutisk og bioteknologisk industri.

Navnet Scantago stammer fra en sammentrækning af Scandinavien og Kartago, hvilket symboliserer vor vision om at vækst skabes gennem nytænkning og intelligente løsninger.

Som den historieinteresserede læser kan ane, er Kartago et mytisk symbol på hvorledes dyder som styrke og klogskab leder dydige til at ryste den uangribelige kæmpe. Disse dyder skulle senere blive personificeret i den kartegianske general Hannibal Barca, der som bekendt ledte sine elefanter fra nutidens Valencia, Spanien over alperne til Tarento, Italien og fik det romerske imperium til at skælve under sine fødder.

Det er disse dyder og værdier vi forsøger at leve op til - heraf Scantago.

Udover at fokusere på levering af kvalitetsprodukter, god service, står Scantago for ærlig og redelig forretningsetik, beskyttelse af vores fælles ressourcer og miljø, et godt arbejdsmiljø, samtidig med at vi driver en forretning med fokus på rettidig omhu i forhold til vore kunder og leverandører.

Scantago er sponsor for Dansk Flygtninge Hjælp & WWF.

WWF2017

DFC2017

 

Scantago A/S

Skullebjerg 9, Gevninge
DK-4000 Roskilde
CVR: 29 17 48 81

Tel: +45 59 470 600

e-mail:

Vi har 24 timers service, ved behov kontakt os på telefon +45 51 188 150.

 
Scantago A/S 2005 - 2019©